Даний курс розроблений для тих, хто мріє про власну кав'ярні, але не знає з чого почати. Даний курс проводитися індивідуально, щоб допомогти створити свою кав'ярню, зі своїм баченням і цінностями. Учасник курсу створить свою унікальну бізнес-модель, і пропрацює індивідуальний план відкриття кав'ярні.
Так само кожен учасник тренінгу, отримає методичний матеріал для навчання і заповнення під час курсу, на якому дізнається всі етапи відкриття кав'ярні від формування концепції до старту кав'ярні.
Тренер курсу:
Андрій Пустовіт
Керівник проектів: CUSTOM COFFEE school, Barista Games, Latte Artist
Керівник консалтингових проектів з відкриття кав'ярні
Суддя Національних Чемпіонатів – Бариста, Брю, Лате Арт
Координатор з навчання SCA Ukraine
01 - Навіщо мені кав'ярня? Як визначити місію і цінності?
02 - Тренди і формати кав'ярень. В якому я форматі?
03 - Концепція. Хто мої гості і який продукт я їм можу запропонувати?
04 - Моя унікальна бізнес-модель. Моя особливість на ринку
05 - Пошук приміщення. Аналіз торгової території
06 - Технологія бару і кав'ярні. Підбір специфікації обладнання.
07 - Бюджет відкриття кав'ярні.
08 - Формування команди відкриття
09 - Чек-лист відкриття кав'ярні
10 - Дизайн і архітектура
11 - Робота з постачальниками обладнання
12 - Будівництво та дозвільна документація
13 - Посуд і меню
14 - Постачальники продуктів
15 - Підбір та навчання команди
16 - Стандарти роботи
17 - Планування бюджету. Автоматизація та бух. облік
18 - Маркетингова стратегія
19 - Запуск кав'ярні. Точки контролю
20 - Стратегія розвитку кав'ярні
01 - Формувати місію і цінності. Знайти відповідь на питання - Навіщо? Як? І з ким?
02 - Формувати унікальну концепцію
03 - Складати бізнес-модель
04 - Шукати необхідне приміщення для кав'ярні
05 - Вибирати кавове устаткування і планувати ефективну технологію бару
06 - Формувати бюджет відкриття. Розглянемо всі статті бюджету відкриття
07 - Формувати команду під цілі і завдання
08 - Вибирати і працювати з дизайнерами, архітекторами, і будівельниками
09 - Працювати з постачальниками
10 - Формувати меню
11 - Формувати і навчати команду на підставі стандартів
12 - Формувати бюджет доходів і витрат
13 - Контролювати витрати за допомогою автоматизації
ЯК ВІДКРИТИ
КАВ'ЯРНЮ