Початок: 10:00
Закінчення: 18:00
Місце проведення: вул. Васильківська, 30 (метро Васильківська)
У вартість включено:
- все необхідне навчання
- методичний матеріал
- сертифікат про проходження
- обід
- пост-підтримка
- іспит
Курс "Barista Intermediate" базується на концепціях та навичках, представлених у базовому курсі (Barista Foundation). Він ідеально підходить для тих, хто має навички роботи баріста та бажає дізнатися, як покращити якість кави та підготуватися до складніших робочих обов'язків баріста. Завдяки цьому інтерактивному курсу учні зможуть краще зрозуміти саму каву, зокрема вплив сорту, походження та методів обробки кави на смакоароматику; параметри кількості кави, текстури помелу, якості води та часу заварювання, а також їх взаємодію в рамках рецепту заварювання; структуру напою та відмінності у смаку; управління та ефективність робочих процесів, сенсорні аспекти екстракції еспресо; прийоми роботи з молоком, а також мистецтво створення базового латте арту. Крім приготування кави, цей курс також охоплює ключові поняття, які стосуються санітарії та техніки безпеки, сервісу та базових комерційних процесів.
По завершенню курсу, студенти складуть практичний та письмовий іспит. Студенти, які успішно складуть практичний та письмовий іспит, отримають міжнародний сертифікат, що підтверджує рівень їх навичок.
Рекомендується попередньо пройти курс "Введення в каву" (Introdaction to coffee) і "Barista Foundation». Це не є обов'язковою вимогою, але передбачається, що учень має всі знання та навички, отримані в ході цих модулів, і вони можуть перевірятися в рамках практичних та/або письмових атестацій.