Початок: 10:00
Закінчення: 18:00
Місце проведення: вул. Васильківська, 30 (метро Васильківська)
У вартість включено:
- все необхідне навчання
- методичний матеріал
- сертифікат про проходження
- обід
- пост-підтримка
Альтернативні методи приготування кави стали невід'ємною частиною меню сучасної кав'ярні. Зростання популярності альтернативи пояснюється тим, що в 21 столітті баріста з особливою ніжністю ставляться до кави. Нові альтернативні способи заварювання спрямовані на те, щоб максимально розкрити природні характеристики кави: щільність, аромат, солодощі і кислотність.
Курс допоможе пізнати навички професійного приготування кави альтернативними методами бариста-початківцям і отримати нові знання більш досвідченим.
Кожен учасник тренінгу отримає методичний матеріал для заповнення під час курсу, на якому ознайомиться з різновидами альтернативних методів заварювання (V60, Kalita, Chemex, Clever, Aeropress, Cold Brew), їх історією, принципом роботи, впливом на смак та профілями заварювання. Детально вивчить поняття екстракції, Brew Ratio, оцінки смаку та стандартів "Golden cup". Навчиться підбирати каву, воду, помел та організовувати капінг. А після тренінгу отримає інформаційну підтримку.