Ціна:
8000 грн/особа
Група:
Тривалість:
до 6 чоловік
16 годин
груповий курс 2 дні

Шеф Бариста

21-22 листопада 2024
Початок: 10:00
Закінчення: 18:00
Місце проведення: вул. Васильківська, 30 (метро Васильківська)
У вартість включено:
- все необхідне для навчання
- методичний матеріал
- сертифікат про проходження
- обід
- пост-підтримка

«Шеф бариста» — це ідеальний курс для тих, хто хоче підняти рівень кваліфікації та стати шеф бариста. Також він добре підійде для діючих шеф-бариста, переконатися у правильності своєї роботи на посаді та структурувати роботу. Крім цього, власникам кав'ярень буде корисно дізнатися про обов'язки шеф баріста та розуміти їхні обов'язки. Ті, хто пройшли цей курс, матимуть докладне уявлення про роботу та обов'язки шеф баріста. Знатимуть набір знань, необхідних для роботи на цій посаді. Отримають розуміння стандартів роботи кав'ярні, стандартів роботи з персоналом та програми їх розвитку. Навчаться працювати з меню, створення правильних технологічних карт, правил запуску сезонного меню. Отримають інструменти контролю якості роботи персоналу та продукції кав'ярні.
Опис курсу
01 - Хто такий шеф баріста:
- Критерії посади

02 - Обов'язки:
- Загальні обов'язки
- Що має знати шеф-бариста

03 - Стандарти:
- Стандарти закладу
- Касова політика
- Стандарти якості та чистоти
- Звіти

04 - Навчання:
- Принципи формування плану навчання
- Методи навчання
- Програма стажування
- Атестація персоналу

05 - Професіоналізм:
- Знання шеф-бариста

06 - Робота персоналом:
- Набір персоналу
- Програма стажування
- Програма адаптації
- Атестація персоналу
- Програма розвитку
- Мотивація

07 - Робота з меню:
- Розробка технологічних карт
- Розробка сезонного меню

08 - Саморозвиток:
- Розвиток шеф-бариста

09 - Контроль якості:
- Оцінка еспресо
- Оцінка кавово-молочних напоїв
- Оцінка BREW
Програма курсу
*у вартість включені податки та збори
Тренер курсу:
Євген Мазур
Переможець top 100 latteartist battle 2023
Шеф-бариста Campus Coffee