Ціна:
6 500 грн
Група:
Тривалість:
до 6 чоловік
16 годин
груповий курс 2 дні

Шеф Бариста

*у вартість включені податки та збори
Тренери курсу:
Олександр Беницький
Сертифікований AST тренер
Ukrainian Barista Champion 2020
Ukrainian Latte Art Champion 2017-2018-2019-2021
Q-grader

Орест Чорнодолюк
Бронзовий призер Національного чемпіонату з Лате Ару
4-разовий чемпіон Barista Games у категорії Лате Арт

Програма курсу
01 - Хто такий шеф баріста:
- Критерії посади

02 - Обов'язки:
- Загальні обов'язки
- Що має знати шеф баріста

03 - Стандарти:
- Стандарти закладу
- Касова політика
- Стандарти якості та чистоти
- Звіти

04 - Навчання:
- Принципи формування плану навчання
- Методи навчання
- Програма стажування
- Атестація персоналу

05 - Професіоналізм:
- Знання шеф баріста

06 - Робота персоналом:
- Набір персоналу
- Програма стажування
- Програма адаптації
- Атестація персоналу
- Програма розвитку
- Мотивація

07 - Робота з меню:
- Розробка технологічних карт
- Розробка сезонного меню

08 - Саморозвиток:
- Розвиток шеф баріста

09 - Контроль якості:
- Оцінка еспресо
- Оцінка кавово-молочних напоїв
- Оцінка BREW
Опис курсу
Початок: 10:00
Закінчення: 18:00
Місце проведення: вул. Васильківська, 30 (метро Васильківська)
У вартість включено:
- все необхідне навчання
- методичний матеріал
- сертифікат про проходження
- обід
- пост-підтримка

«Шеф баріста» — це ідеальний курс для тих, хто хоче підняти рівень кваліфікації та стати шеф баріста. Також він добре підійде для діючих шеф баріста, переконатися у правильності своєї роботи на посаді та структурувати роботу. Крім цього, власникам кав'ярень буде корисно дізнатися про обов'язки шеф баріста та розуміти їхні обов'язки. Ті, хто пройшли цей курс, матимуть докладне уявлення про роботу та обов'язки шеф баріста. Знатимуть набір знань, необхідних для роботи на цій посаді. Отримають розуміння стандартів роботи кав'ярні, стандартів роботи з персоналом та програми їх розвитку. Навчаться працювати з меню, створення правильних технологічних карт, правил запуску сезонного меню. Отримають інструменти контролю якості роботи персоналу та продукції кав'ярні.