Курс створений для власників кавового бізнесу та управлінців.
Відкрити кав'ярню, це тільки початок шляху. Від управління буде залежати успіх і результати кав'ярні. Курс проводиться індивідуально, що дає можливість дати конкретні інструменти для вашого формату кав'ярні.
Так само кожен учасник тренінгу, отримає методичний матеріал для навчання і заповнення під час курсу, на якому дізнається всі функції управління і пріоритети в роботі управління кав'ярнею.
Тренер курсу:
Андрій Пустовіт
CSP SCA Barista Professional
CSP SCA Sensory Professional
Co-founder Nuance coffee, Campus coffee, Barista games
Досвід в кавовій сфері - 19 років
01 - Функції управління
02 - Керуючий кав'ярні. Ролі та завдання
03 - Фінансова модель кав'ярні. Планування і управління бюджетом
04 - Формування та управління командою. Управлінська структура. Ролі та завдання
05 - Мотивація команди
06 - Стандарти в управлінні командою і процесами в кав'ярні
07 - Меню і продукти: приготування, продажі, собівартість, ціна
08 - Сервіс та робота з гостями
09 - Маркетинг і SMM
10 - Стратегічне планування: рік, квартал, місяць, рік
01 - Формувати команду і ролі в команді (управлінська структура)
02 - Вибудовувати фінансову модель (бюджет витрат і доходів). Прогнозувати прибуток
03 - Вибудовувати систему мотивації команди
04 - Формувати стандарти і контролювати їх виконання
05 - Працювати з ціноутворенням і асортиментом меню
06 - Сервісу роботи з гостями
07 - Плануванню маркетингових програм і їх аналізу
08 - Комунікації через SMM
09 - Cтратегічному плануванню
ЯК КЕРУВАТИ
КАВ'ЯРНЕЮ