Тренери курсу:
Олександр Беницький
Сертифікований AST тренер
Q-grader
Ukrainian Barista Champion 2020
Ukrainian Latte Art Champion 2017-2018-2019-2021

Орест Чорнодолюк
Бронзовий призер Національного чемпіонату з Лате Ару
4-разовий чемпіон Barista Games у категорії Лате Арт

Ціна:
3 350 грн
Група:
Тривалість:
до 6 чоловік
8 годин
груповий курс за програмою Coffee Skills Program

Introduction to Coffee

Початок: 10:00
Закінчення: 18:00
Місце проведення: вул. Васильківська, 30 (метро Васильківська)
У вартість включено:
- все необхідне навчання
- методичний матеріал
- сертифікат про проходження
- обід
- пост-підтримка
- іспит

«Introduction to Coffee» – це ідеальний курс для кожного, хто є новачком у кавовій галузі або просто цікавиться цим чудовим напоєм. Він описує шлях кави, яка починається на батьківщині в Ефіопії, до сьогоднішнього статусу одного з найважливіших товарів, який подобається мільйонам людей у всьому світі. Цей курс дає загальний огляд ланцюжка постачання кави: від обробки, обсмажування та заварювання до дегустації кави. Цей південний курс також включає "капінг кави", що дає можливість познайомитися з різними смаками кави.

Після закінчення курсу студенти складуть письмовий іспит. Студенти, які успішно складуть письмовий іспит, отримають міжнародний сертифікат, що підтверджує рівень їх знань.

Не потребує попередніх навичок та знань.
Опис курсу
01 - Знання про каву:
- Походження кави
- Регіони вирощування
- Виробничий ланцюжок
- Розуміння кавової галузі
- Різницю між видами кави
- Різновиди кави
- Якість – що таке Спешіелті кава
- Збирання врожаю та обробка

02 - Обсмажування кави:
- Основи процесу обсмажування

03 - Свіжість:
- Зберігання кави та фактори свіжості

04 - Сенсорні навички:
- Органи почуття людини
- Розпізнання смаку та сприйняття ароматів
- Вплив походження та терруару на смакові відчуття
- Вплив видів кави на сенсорне сприйняття
- Вплив обробки на смакові відчуття
- Вплив обсмажування на сенсорне сприйняття

05 - Заварювання:
- Що таке капінг
- Існуючі методи заварювання
- Принципи заварювання: методи
- Принципи заварювання: фільтри
- Час заварювання
- Розуміння екстракції
- Вплив екстракції на сприйняття

06 - Вода:
- Температура води
- Вплив якості води

07 -
Очищення та обслуговування
- Важливість чищення
Програма курсу
*включаючи податки та збори. За бажанням, можна скласти онлайн іспит та отримати міжнародний сертифікат SCA. Вартість – 70€