Початок: 10:00 Закінчення: 18:00 Місце проведення: вул. Васильківська, 30 (метро Васильківська) У вартість включено:
- все необхідне для навчання
- методичний матеріал
- сертифікат про проходження
- обід
- пост-підтримка
Курс допоможе пізнати навички мистецтва лате-арту бариста початківцям та підняти рівень, досвідченіший.
Кожен учасник тренінгу отримає методичний матеріал для заповнення під час курсу, на якому ознайомиться з історією лате-арту, техніками, стилями, етапами еволюції малюнків, особливостями вливання у різний посуд. Детально вивчить склад молока, його різновиди, вплив компонентів та альтернативне молоко. Дізнається як вибрати пітчер, латте арт пен, налаштувати обладнання для роботи з якісною парою. Навчіться впливати на консистенцію молочної піни. На практиці відпрацюємо різні техніки створення малюнків та навчимося професійно оцінювати латте арт та вибудовуватись стратегію для чемпіонатів.
Опис курсу
01 - Історія Латте Арта: де виник, як розвивався і як еволюціонували малюнки
02 -Техніки та їх стилі: що таке Free Pour, Etching та Machiato
03 - Напої з лате-артом та їх стандарти
04 -Посуд: види, відмінності, особливості та техніка утримання
05 - Еспресо: фактори впливу на якість, смак та лате-арт
06 -Молоко: склад, вплив компонентів, різновиди та альтернативне молоко
07 -Налаштування обладнання, що впливають на лате-арт
08 - Пітчери технічні характеристики, особливості будови
09 -Latte Art Pen: особливості головного інструменту для етчингу
10 - Аксесуари які допоможуть у роботі з молоком та створення латте арту
11 - Санітарія: правильне використання ганчірки та правила гігієни
12 -Правила роботи з молоком: зберігання та дозування
13 -Етапи спінювання молока та правила поділу
14 - Вливання спіненого молока: управління та контроль етапами
15 -Free pour: вливання фігур від найпростіших до складних
16 - Etching: створення фігур від найпростіших до складних
17 -World Latte Art Championship: правила, критерії оцінки малюнків, участь
18 -Latte Art Battle: участь та підготовка
19 -Вправи: для контролю струменя, моторики, м'язової пам'яті та відпрацювання малюнків
20 - Матриця малюнка: що це, навіщо потрібна як і створювати
Програма курсу
01 -Правильно спінювати, розділяти та вливати молоко
02 -Вибирати молоко та розбиратися у його складі
03 -Розбиратися в техніках та стилях лате-арта
04 - Оцінювати лате-арт за світовим стандартом WLAC
05 - Вливати прості та складні фігури технікою Free Pour
06 - Вливати в посуд різних форм та об'ємів
07 - Створювати прості та складні фігури технікою Etching
08 - Правильно працювати з лате-арт пеном
09 - Вибирати пітчери та аксесуари для лате-арту
10 - Налаштовувати обладнання для правильної роботи з молоком
11 -Як підготуватися до національного Latte Art Чемпіонату
12 - Вправ для розвитку техніки
13 -Як створювати свої авторські малюнки
Чому навчимо
Тренер курсу: Євген Мазур Переможець top 100 latteartist battle 2023 Шеф-бариста Campus Coffee
Зайняти місце на курсі Лате Артист
18 січня 2025 ВАЖЛИВО: Після оплати перевірте Вашу поштову скриньку, лист може потрапити до папок «Спам» або «Промоакції».
Натискаючи на кнопку, ви даєте згоду на обробку своїх персональних даних