Ціна:
4500 грн/особа
Група:
Тривалість:
до 6 чоловік
8 годин
груповий курс 1 день

Лате Артист

30 березня 2024
*у вартість включені податки та збори
+ книга LatteArtist у подарунок
Початок: 10:00
Закінчення: 18:00
Місце проведення: вул. Васильківська, 30 (метро Васильківська)
У вартість включено:
- все необхідне для навчання
- методичний матеріал
- сертифікат про проходження
- обід
- пост-підтримка

Курс допоможе пізнати навички мистецтва лате-арту бариста початківцям та підняти рівень, досвідченіший.

Кожен учасник тренінгу отримає методичний матеріал для заповнення під час курсу, на якому ознайомиться з історією лате-арту, техніками, стилями, етапами еволюції малюнків, особливостями вливання у різний посуд. Детально вивчить склад молока, його різновиди, вплив компонентів та альтернативне молоко. Дізнається як вибрати пітчер, латте арт пен, налаштувати обладнання для роботи з якісною парою. Навчіться впливати на консистенцію молочної піни. На практиці відпрацюємо різні техніки створення малюнків та навчимося професійно оцінювати латте арт та вибудовуватись стратегію для чемпіонатів.
    Опис курсу
    01 - Історія Латте Арта: де виник, як розвивався і як еволюціонували малюнки

    02 - Техніки та їх стилі: що таке Free Pour, Etching та Machiato

    03 -
    Напої з лате-артом та їх стандарти

    04 - Посуд: види, відмінності, особливості та техніка утримання

    05 - Еспресо: фактори впливу на якість, смак та лате-арт

    06 -
    Молоко: склад, вплив компонентів, різновиди та альтернативне молоко

    07 - Налаштування обладнання, що впливають на лате-арт

    08 - Пітчери технічні характеристики, особливості будови

    09 - Latte Art Pen: особливості головного інструменту для етчингу

    10 - Аксесуари які допоможуть у роботі з молоком та створення латте арту

    11 - Санітарія: правильне використання ганчірки та правила гігієни

    12 - Правила роботи з молоком: зберігання та дозування

    13 - Етапи спінювання молока та правила поділу

    14 - Вливання спіненого молока: управління та контроль етапами

    15 - Free pour: вливання фігур від найпростіших до складних

    16 - Etching: створення фігур від найпростіших до складних

    17 - World Latte Art Championship: правила, критерії оцінки малюнків, участь

    18 - Latte Art Battle: участь та підготовка

    19 - Вправи: для контролю струменя, моторики, м'язової пам'яті та відпрацювання малюнків

    20 - Матриця малюнка: що це, навіщо потрібна як і створювати
    Програма курсу
    01 - Правильно спінювати, розділяти та вливати молоко

    02 - Вибирати молоко та розбиратися у його складі

    03 - Розбиратися в техніках та стилях лате-арта

    04 - Оцінювати лате-арт за світовим стандартом WLAC

    05 - Вливати прості та складні фігури технікою Free Pour

    06 - Вливати в посуд різних форм та об'ємів

    07 - Створювати прості та складні фігури технікою Etching

    08 - Правильно працювати з лате-арт пеном

    09 - Вибирати пітчери та аксесуари для лате-арту

    10 - Налаштовувати обладнання для правильної роботи з молоком

    11 - Як підготуватися до національного Latte Art Чемпіонату

    12 - Вправ для розвитку техніки

    13 - Як створювати свої авторські малюнки
    Чому навчимо
    Тренер курсу:
    Євген Мазур
    Переможець top 100 latteartist battle 2023
    Шеф-бариста Idealist Coffee