Тривалість:
3 дні
груповий курс за програмою Coffee Skills Program

Roasting Professional

20-22 вересня 2023
Ціна:
Початок: 10:00
Закінчення: 18:00
Місце проведення: Львів, вулиця Старознесенська, 24-26 (Fest)
У вартість включено:
- все необхідне для навчання
- методичний матеріал
- міжнародний сертифікат SCA по програмі CSP – SCA diploma

Після навчання студенти здають практичний екзамен.
Опис курсу
51 000 грн
Специфічні області включають:

01 -
Можливість контролювати та підбирати колір у визначені терміни.

02 - Визначення шляхом візуальної оцінки різні кольори кави

03 - За допомогою сенсорного аналізу визначення різних профілів обсмаженої кави одного і того ж кольору з різним часом обсмажування та швидкістю зміни, використовуючи офіційну форму оцінки випалу SCA

04 - Створювати, аналізувати і розуміти профілі обсмажування

05 - Використовуйте програмне забезпечення для профілів

06 -
Виконувати розрахунки за швидкістю зміни на кривій обсмажування

07 - Розуміти та аналізувати операції з обсмажування, використовуючи методи оптимізації робочого процесу, включаючи концепції LEAN та PIC

08 - Описувати дві основні реакції потемніння з погляду послідовності та розвитку смаку і які основні молекули беруть участь у різних реакціях

09 - Пояснювати принципи теплопередачі, як тепло входить і розподіляється всередині кави і як вони зазвичай застосовуються для обсмажування

10 -
Описувати, як / які типи теплопередачі регулюються в процесі випалу, включаючи різні технології обсмажування

11 - Візуальна ідентифікація дефектів обсмажування на каві і/або зображеннях: скорчити, типінг

12 - Термін придатності: дегазація та клапани. Бар'єрні матеріали. Подрібнення.

13 - Blending. До / після розгляду, вибір кави, кількість компонентів, призначення продукту (еспресо, фільтр, молоко, цукор)

14 - Капінг

15 - Вибір зеленої кави

16 - Оцінка профілю

17 -
Форма оцінки профілю

18 -
Методи контролю якості (вхід/вихід, тріангуляція)

19 -
Хімічна та фізична трансформація

20 - Описувати хімію зеленої кави та відповідні перетворення під час обсмажування

21 -
Описувати хімічні відмінності методів обсмажування під час обсмажування і як вони впливають на колір та профіль смаку

22 - Газоутворення

23 - Розкладання та утворення кислоти

В останній день ви пройдете професійні письмові та практичні іспити SCA Roasting.

Попередні умови:
Перед початком курсу Roasting Professional студенти повинні пройти навчання на проміжних курсах SCA Intermediante.
Курс надає докладний практичний досвід, теорію та досвід для професіоналів обсмажування. Ми зберігаємо розміри класів відповідно невеликими, щоб забезпечити достатню взаємодію наодинці з провідними тренерами. Цей курс також призначений для професіоналів з обсмажування кави, які хочуть отримати SCA сертифікат на найвищому рівні.
Програма курсу
*у вартість включена вартість іспиту + податки та збори
Тренер курсу:
Роман Пономарев
Сертифікований AST тренер
в категорії Обсмажування кави