Початок:10:00 Закінчення: 18:00 Місце проведення: вул. Стеценка, 25 Обжарка:3 Champs Roastery У вартість включено: - все необхідне навчання - методичний матеріал - сертифікат про проходження - обід - пост-підтримка Ростер: Giesen Зерно: Fest Coffee Mission
Ринок обсмаженої кави в Україні з кожним роком динамічно зростає, що змушує обжарювачів бути конкурентнішими, володіти новими знаннями та навичками. Ми вирішили розробити курс, який систематизує роботу обсмажування, покращить якість та змотивує поставити нові цілі у продажах, та виставити нову планку у контролі якості.
Опис курсу
01 - Хто такий обжарювач?
02 - Обсяги зростання ринку свіжосмаженої кави
03 -Сегменти обжарювачів
04 - Типи ростерів: - Тип пальника (інфо-червоний, атмосферний) - електричний, газовий - Влаштування ростера
05 - Зелене зерно: - Вибір зерна – оцінка потенціалу кави. Оцінка кави через капінг - Дефекти кави - Робота з постачальниками кави - Сегментація кави - Зберігання зеленої кави, вплив зовнішніх факторів
06 -Теорія обсмажування кави: - Етапи процесу обсмажування кави - Нагрів, сушіння та підвищення тиску - Розширення обсягу - Втрати під час обсмажування - Відсоткові зміни - Розрахунок приросту обсягу зерна - Ступінь розвитку при обсмажуванні - Температура у процесі - Охолодження - Оцінка обсмаженої кави - Дегазація кави та упаковка - Зберігання кави після обсмажування
07 -Правила роботи з обсмажуванням: - Профілювання - Пожежна безпека - Система вентиляції/димохід/циклон - Типи пожеж та їх усунення - Технічні ризики та їх вирішення - Робоче середовище (технологія) – специфікація обладнання для обсмажування
08 -Час обсмажування - практика: - Профіль обсмажування - Ендотермічна та екзотермічна фаза профілю
09 -Кавовий бізнес: - З чого почати? - Бюджет відкриття обсмажування - Юридичний аспект організації обсмажування - Специфікація обладнання обсмажування та технологія - HACCP - Технічні вимоги до приміщення обсмажування - Фінансова модель обсмажування - Бюджет окупності обсмажування - Бренд обсмажування та маркетинг - Упаковка та інформація на пачці - Канали комунікації бренду - Асортимент та постачальники - формування ціни на асортимент - підтримка клієнтів - Продаж, логістика, зворотний зв'язок - Команда та навчання - Як виміряти прогрес та результати
10 - Домашнє завдання
Програма курсу
01 - Сегментувати каву
02 - Оцінювати потенціал кави за листами SCA
03 - Вибудовувати правильну технологію обсмажування згідно HACCP
04 - Оцінювати дефекти зеленої та обсмаженої кави
05 - Правил роботи з ростером
06 -Планувати профіль обсмажування та розуміти всі змінні, що впливають на обсмажування
07 -Базовим навичкам роботи з ростером
08 - Планувати бюджет обжарювання з огляду на фінансову модель
Чому навчимо
01 - Типи ростерів, і як вибрати свій ростер
02 - Теорію обсмажування кави
03 - Як побудувати фінансову модель обсмажування та спланувати бюджет
04 -Як працювати з постачальниками та правильно формувати асортимент та прайс
05 -Отримайте контакти постачальників, які необхідні для обсмажування
Що дізнаєтесь
Тренери курсу: Олексій Федоровський Співвласник та Обсмажчик «3Champs Roastery» 2-разовий чемпіон України Brewers CUP Головний Обсмажчик- Gemini roastery 2017-2019 Голова відділу контролю якості - Gemini 2017-2019
Олександр Беницький Сертифікований AST тренер Q-grader Ukrainian Barista Champion 2020 Ukrainian Latte Art Champion 2017-2018-2019-2021
*у вартість включені податки та збори
Занять место на курсе Введение в обжарку
2-3 октября 2021 ВАЖНО: После оплаты проверьте Ваш почтовый ящик, письмо может попасть в папки "Спам" или "Промоакции".
Нажимая на кнопку вы даете согласие на обработку своих персональных данных