Початок: 10:00 Закінчення: 18:00 Місце проведення: вул. Васильківська, 30 (метро Васильківська) У вартість включено: - все необхідне для навчання - методичний матеріал - сертифікат про проходження - обід - пост-підтримка
Курс "Sensory Foundation" розглядає основні принципи сенсорної оцінки шляхом практичних занять та інтерактивних вправ. У ході курсу досліджується механізм сприйняття в процесі дегустації, а також як застосовувати це знання в оцінці властивих кави характеристик. Курс також містить інформацію про те, як визначати Спешелті кави, якості Спешелті та як застосовувати цей підхід у бізнесі.
Опис курсу
01 -Теоретичні принципи:
- Що таке сенсорний аналіз
- Чому чуттєве сприйняття важливе у каві
02 - Смакові характеристики:
- Фізіологія та анатомія
- Базові уподобання
- Вправи з базових ароматів
03 - Визначення смакових характеристик кави:
- Смак та тіло в каві
- Аромати у каві
- Комунікація та лексикон
- Колесо смаку Coffee Flavor Wheel
04 - Протокол капінгу:
- Що таке капінг? Методологія капінгу SCA
- Базовий проток капінгу
- Основне обладнання для капінгу
Програма курсу
Тренер курсу: Андрій Пустовіт CSP SCA Barista Professional CSP SCA Sensory Professional Co-founder nuance coffee, campus coffee, barista games Досвід в кавовій сфері - 19 років
Зайняти місце на курсі Sensory Foundation
26 серпня 2025 ВАЖЛИВО: Після оплати перевірте Вашу поштову скриньку, лист може потрапити до папок «Спам» або «Промоакції».
Натискаючи на кнопку, ви даєте згоду на обробку своїх персональних даних