Ціна:
4800 грн/особа
Група:
Тривалість:
до 6 чоловік
8 годин
груповий курс 1 день

Sensory Foundation

27 липня 2025
Початок: 10:00
Закінчення: 18:00
Місце проведення: вул. Васильківська, 30 (метро Васильківська)
У вартість включено:
- все необхідне для навчання
- методичний матеріал
- сертифікат про проходження
- обід
- пост-підтримка

Курс "Sensory Foundation" розглядає основні принципи сенсорної оцінки шляхом практичних занять та інтерактивних вправ. У ході курсу досліджується механізм сприйняття в процесі дегустації, а також як застосовувати це знання в оцінці властивих кави характеристик. Курс також містить інформацію про те, як визначати Спешелті кави, якості Спешелті та як застосовувати цей підхід у бізнесі.
Опис курсу
01 - Теоретичні принципи:
- Що таке сенсорний аналіз
- Чому чуттєве сприйняття важливе у каві

02 - Смакові характеристики:
- Фізіологія та анатомія
- Базові уподобання
- Вправи з базових ароматів

03 - Визначення смакових характеристик кави:
- Смак та тіло в каві
- Аромати у каві
- Комунікація та лексикон
- Колесо смаку Coffee Flavor Wheel

04 - Протокол капінгу:
- Що таке капінг? Методологія капінгу SCA
- Базовий проток капінгу
- Основне обладнання для капінгу
Програма курсу
Тренер курсу:
Андрій Пустовіт
CSP SCA Barista Professional
CSP SCA Sensory Professional
Co-founder nuance coffee, campus coffee, barista games
Досвід в кавовій сфері - 19 років