Початок: 10:00 Закінчення: 18:00 Місце проведення: вул. Васильківська, 30 (метро Васильківська) У вартість включено:
- все необхідне для навчання
- методичний матеріал
- сертифікат про проходження
- обід
- пост-підтримка
Курс "Sensory Foundation" розглядає основні принципи сенсорної оцінки шляхом практичних занять та інтерактивних вправ. У ході курсу досліджується механізм сприйняття в процесі дегустації, а також як застосовувати це знання в оцінці властивих кави характеристик. Курс також містить інформацію про те, як визначати Спешіелті кави, якості Спешіелті та як застосовувати цей підхід у бізнесі.
По завершенню курсу, студенти складуть практичний та письмовий іспит. Студенти, які успішно складуть практичний та письмовий іспит, отримають міжнародний сертифікат, що підтверджує рівень їх навичок та знань.
Курс призначений для тих, хто працює з кавою. Рекомендується пройти курс "Введення в каву" (Introdaction to coffee).
Опис курсу
01 -Теоретичні принципи:
- Що таке сенсорний аналіз
- Чому чуттєве сприйняття важливе у каві
02 - Смакові характеристики:
- Фізіологія та анатомія
- Базові уподобання
- Вправи з базових ароматів
03 - Визначення смакових характеристик кави:
- Смак та тіло в каві
- Аромати у каві
- Комунікація та лексикон
- Колесо смаку Coffee Flavor Wheel
04 - Протокол капінгу:
- Що таке капінг? Методологія капінгу SCA
- Базовий протокл капінгу
- Основне обладнання для капінгу
Програма курсу
*включаючи податки та збори. За бажанням, можна скласти онлайн іспит та отримати міжнародний сертифікат SCA. Вартість – 70€
Занять место на курсе SCA Sensory Foundation CSP
8 декабря 2021 ВАЖНО: После оплаты проверьте Ваш почтовый ящик, письмо может попасть в папки "Спам" или "Промоакции".
Нажимая на кнопку вы даете согласие на обработку своих персональных данных